Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI.

Merk

Depesche

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

9 l

Afmetingen

Hoogte: 36 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI.

Het is duidelijk dat de Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI een echte must-have is. Deze cutie is gemaakt van een zacht, roze stof en afgewerkt met een hondenprint aan de voorkant. Het voorvak is versierd met pluche, wat de rugzak een extra speelse touch geeft. De rugzak heeft een groot vak waar je al je spulletjes in kunt opbergen en aan de bovenkant een handvat om hem gemakkelijk te dragen. Deze rugzak is perfect voor kleine meisjes die van avontuur houden. Of je nou naar school gaat of op een picknick gaat, met de rugzak Corgi kun je je spulletjes veilig en stijlvol meenemen. Hij is leuk om te dragen en is zeker een blikvanger in je outfit. Zijn perfecte combinatie van functionaliteit en stijl maakt de Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI een musthave voor elke fashionista.

Veelgestelde vragen over Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI.

Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 36 cm
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm

Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9 l.

Depesche TOPModel kleine rugzak CORGI. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen