1. reviews
  2. Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Merk

Marvel

Kleur

Multi

Materiaal

Polyester

Volume in liters

1 l

Afmetingen

Hoogte: 40 cm

Breedte: 30 cm

Diepte:

Type rugzak

Gymtas

Omschrijving van Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Deze Spiderman sport gymtas is perfect voor kinderen. De tas is gemaakt van duurzaam polyester en heeft een afmeting van ongeveer 40 x 30 cm. Door de koordjes met treksluiting is de tas gemakkelijk te sluiten en openen. De schooltas is voorzien van een opvallende afbeelding van Marvel Spiderman, waardoor kinderen er zeker van zijn dat ze de beste tas bij zich dragen. Deze gymtas is ideaal voor de sport, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. Het lichtgewicht materiaal maakt het gemakkelijk om de tas met je mee te nemen, waardoor hij ook geschikt is voor dagelijks gebruik. Daarnaast is de tas ook waterbestendig, waardoor hij ideaal is voor gebruik bij slecht weer.

Veelgestelde vragen over Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 30 cm
Diepte

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. komt standaard in het Multi. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 1 l.

Spiderman sport gymtas rugzak voor kinderen 40 x 30 cm. is een Gymtas.

Bekijk ook andere schooltassen