Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu.

Merk

Pokémon

Kleur

Multi skate

Materiaal

Polyester

Volume in liters

18 l

Afmetingen

Hoogte: 41 cm

Breedte:

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu.

Dit is de perfecte rugzak voor Pokémon fans. Deze rugzak heeft een leuke Pikachu-design met een opgewekte blik. De rugzak heeft een A4-formaat dat 41 cm groot is, dus er past veel in. De twee hoofdvakken zijn af te sluiten met afzonderlijke ritsen, zodat de inhoud goed bewaard blijft. Aan de zijkanten heeft de rugzak twee grote netvakken, waardoor je gemakkelijk je drinkbekers of je andere kleine items kunt opbergen. De rugzak is gemaakt van stevig polyester, waardoor deze jarenlang meegaat. De verstelbare schouderbanden zijn gemaakt van een zacht materiaal, waardoor deze comfortabel zit. De rugzak heeft ook twee handvatten, waardoor je het gemakkelijk kunt dragen. De rugzak is licht van gewicht, maar sterk genoeg om jouw spullen veilig mee te nemen.

Veelgestelde vragen over Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu.

Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 41 cm
Breedte
Diepte 12 cm

Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. komt standaard in het Multi skate. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 18 l.

Pokémon Rugzak A4 map formaat 41cm Charged up Pikachu. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen