Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch.

Merk

Little Dutch

Kleur

Wit

Materiaal

Polyester

Volume in liters

2 l

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch.

Deze Sailors Bay Little Dutch kinderrugzak is perfect voor je kind om op school of bij familie te gebruiken. De rugzak is niet alleen stevig, maar ook gemaakt van gerecyclede PET-flessen, waardoor hij milieuvriendelijk is. Om het comfort van je kind te garanderen zijn de schouderbanden verstelbaar en kunnen ze worden ondersteund door een borstband. Binnenin vind je twee elastische banden om drinkbekers rechtop te houden zodat er geen lekkage ontstaat. Ook is er een speciaal vakje aanwezig om kunstwerken van je kindje veilig op te bergen. De rugzak is afgewerkt met een label waarop je het naam en adres van je kind kunt schrijven. Kortom, een duurzame en comfortabele kinderrugzak die perfect is voor je kind om mee naar school of op familiebezoek te nemen.

Veelgestelde vragen over Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch.

Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 12 cm
Breedte 23 cm
Diepte 12 cm

Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 2 l.

Kinderrugzak Sailors Bay Little Dutch. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen