Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch.

Merk

Little Dutch

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

2 l

Afmetingen

Hoogte: 12 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch.

Deze kinderrugzak Flowers & Butterflies Little Dutch heeft een schattig en modern design. Het is een prachtige combinatie van bloemen, vlinders en een mooie kleurrijke afwerking. De rugzak is gemaakt van duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal, zoals gerecyclede PET-flessen. De schouderbanden zijn verstelbaar en kunnen worden ondersteund door een borstband. De rugzak heeft ook een comfortabel gevoerde achterkant voor extra comfort. Aan de binnenkant zit een vakje met twee elastische banden om drinkbekers rechtop te houden zodat ze niet lekken. Er is ook een apart vak voor het beveiligen van kunstwerken en een label om de rugzak van de naam en adres van je kind te voorzien. De rugzak heeft ook een handig voorvak met rits, waar kleine spullen in opgeborgen kunnen worden. Deze rugzak is een praktische en stijlvolle accessoire voor elke school of familieuitstap.

Veelgestelde vragen over Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch.

Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 12 cm
Breedte 23 cm
Diepte 12 cm

Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 2 l.

Kinderrugzak Flowers Butterflies Little Dutch. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen