1. reviews
  2. Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Merk

Rugzak

Kleur

Roze

Materiaal

Nylon

Volume in liters

33 l

Afmetingen

Hoogte: 43 cm

Breedte:

Diepte: 15 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Deze rugzak is het perfecte accessoire voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele rugzak. De V-vormige rits geeft je een eenvoudige toegang tot je spullen, en de gespen zorgen ervoor dat alles in je rugzak veilig is. De rugzak heeft een groot hoofdcompartiment met 33 liter inhoud, waardoor je al je spullen gemakkelijk kunt opbergen. De USB-oplaadconnector maakt het opladen van je smartphone of tablet eenvoudig. Ook heeft de rugzak een apart laptopvak voor laptops en notebooks van 17 inch. Daarnaast heb je een apart tabletvak voor tablets met een schermdiagonaal van 9,7 inch. Er zijn ook meerdere multifunctionele vakken voor kleine spullen zoals pennen, sleutels en waterflesjes. Met de bagageriem kun je de rugzak eenvoudig bevestigen aan de wagen van je bagage. Deze tas is perfect voor dagelijks gebruik, school, werk, vakantie en andere outdooractiviteiten.

Veelgestelde vragen over Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte
Diepte 15 cm

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. is gemaakt van Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 33 l.

Rugzak voor dames, laptoprugzak voor 17-inch laptop, schoolrugzak meisjes, damesrugzak met USB-oplaadconnector,. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen