Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind.

Merk

Skooter

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

10.4 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 25 cm

Diepte: 11 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind.

Roar! Deze stoere rugzak van Skooter uit de Tiger Boys collectie is een absolute eyecatcher! Elke jongen wil wel gezien worden met deze tas. De donkerblauwe legerprint is versierd met een gedetailleerd tijgerhoofd en diverse patches. In het grote hoofdvak heb je genoeg ruimte voor je laptop, schoolboeken en schrijfwaren. In het grote voorvak kun je onder andere jouw portemonnee, telefoon en sleutels kwijt. Door middel van de verstelbare schouderbanden heb je veel draagcomfort. Tevens is de tas aan de bovenzijde, door middel van de lus, ook eenvoudig te dragen. Daarnaast beschikt deze rugzak over een geïntegreerde reflecterende streep op de voorzijde, waardoor je goed zichtbaar bent tijdens het fietsen of wandelen. Kortom, deze Skooter Tiger Boys Rugzak is een must-have voor elke stoere jongen!

Veelgestelde vragen over Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind.

Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm

Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 10.4 l.

Skooter Tiger Boys Rugzak - Rugtas jongen Rugzak Kind. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen