Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Merk

Beagles Original

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

14.7 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Met de Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf heeft je kind een hippe en kleurrijke tas om naar school te gaan. Het label achter op de tas zorgt ervoor dat je kind de juiste tas meeneemt. In het middenvak zit een handig vak om de broodtrommel en schriften in te verdelen. Daarnaast is er ook ruimte voor een drinkbeker, aan de binnenkant van de tas is namelijk een speciaal vakje hiervoor gemaakt. Om het draagcomfort te verbeteren is de schouderband verstelbaar en opgevuld. Daarnaast is er ook een reflecterende band aan toegevoegd, voor extra veiligheid wanneer het donker wordt. Zo kan je kind met een gerust hart naar school toe.

Veelgestelde vragen over Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 13 cm

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 14.7 l.

Beagles Original Kinderrugzak Multi Olijf. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen