1. reviews
  2. Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Merk

ZOMAKE

Kleur

Blauw

Materiaal

Canvas

Volume in liters

28 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Onze ultralichte opvouwbare rugzak is een stijlvolle en comfortabele optie voor zowel dames als heren. Het gewicht van de rugzak is maar 280 gram, wat betekent dat u hem gemakkelijk kan opvouwen tot een kleine rugzak. De 28 liter grote opvouwbare rugzak heeft een externe zak, een trekkoordontwerp voor aanpassing van de grootte, twee zijzakken, een middelgrote zak en een hoofdvak, waardoor al uw rommelige producten goed georganiseerd kunnen worden. Bovendien is de opvouwbare rugzak gemaakt van waterdicht materiaal, wat betekent dat de rugzak alleen waterafstotend is (ps: paraplu). Om de kwaliteit van de rugzak te verbeteren, hebben we meer dan 28 naden versterkt. De twee-weg metalen ritssluiting zorgt er ook voor dat u gemakkelijk aan beide kanten van de rugzak kunt openen en sluiten, zonder onderbrekingen. Onze ultralichte opvouwbare rugzak is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een lichtgewicht, praktisch en modieus accessoire.

Veelgestelde vragen over Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. is gemaakt van Canvas. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 28 l.

Ultralichte opvouwbare rugzak, 28 liter, kleine rugzak, waterdichte wandelrugzak, pakbare rugzak voor dames en heren,. is een Sportieve/technische rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen