1. reviews
  2. Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak.

Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak.

Merk

Norlander

Kleur

Zwart

Materiaal

Katoen

Volume in liters

46 l

Afmetingen

Hoogte: 56 cm

Breedte: 37 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak.

De Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak is een stevige, duurzame rugzak die met zijn 46 liter capaciteit perfect is voor lange fietstochten. Het materiaal is waterdicht, waardoor je spullen droog blijven, ook als het eens hard begint te regenen. De verstelbare schouderbanden en heupriem zorgen ervoor dat de tas comfortabel om je heen zit. Ook de binnenkant van deze tas is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een handig opbergvak waar je je spullen in kunt verdelen. De rugzak is ook nog eens eenvoudig vast te maken aan je fiets. Je kunt hem ook als een koffer gebruiken, dankzij het roltop design. De Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak is een must have voor elke fietsliefhebber! Je kunt er veel mee, hij is stevig, waterdicht en comfortabel om te dragen. Kortom, de perfecte fietsrugzak!

Veelgestelde vragen over Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak.

Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 56 cm
Breedte 37 cm
Diepte 12 cm

Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. is gemaakt van Katoen. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 46 l.

Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 46L Roltop Rugzak Fietsrugzak. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen