1. reviews
  2. Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown.

Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown.

Merk

Fjallraven

Kleur

Terracotta Brown

Materiaal

Polyester

Volume in liters

20 l

Afmetingen

Hoogte: 42 cm

Breedte: 30 cm

Diepte: 18 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown.

De Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown is een klassieke rugzak met een vleugje moderniteit. Het is een veelzijdige rugzak die geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is gemaakt van een duurzaam en waterafstotend G-1000 HeavyDuty Eco-S-materiaal, dat een lange levensduur en een stevigheid biedt. Deze rugzak heeft twee vakken met ritsen aan de voorkant, een grote binnenvak met ritsen en een apart, gewatteerd vak voor een 17" laptop. In het voorvak kun je kleine accessoires of documenten opbergen. De schouderbanden zijn gemaakt van geweven stof, wat extra comfort en stevigheid biedt. Deze rugzak is verkrijgbaar in Terracotta Brown, een kleur die elke outfit een elegant accent geeft.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown.

Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 42 cm
Breedte 30 cm
Diepte 18 cm

Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. komt standaard in het Terracotta Brown. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 20 l.

Fjällräven Kånken Laptop 17" Unisex Rugzak Terracotta Brown. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen