1. reviews
  2. Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra.

Merk

Beagles Original

Kleur

042 Roze Zebra

Materiaal

Polyester

Volume in liters

8 l

Afmetingen

Hoogte: 31.500000 cm

Breedte: 23.000000 cm

Diepte: 11.500000 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra.

Deze superleuke rugzak uit de Kids Adventures collectie van Beagles Originals is een must have voor elk kind. De extra lange schouderbanden zorgen ervoor dat deze rugzak voor kinderen van alle leeftijden geschikt is. Met de roze zebra print maak je een statement en staat jouw kind altijd in het middelpunt van de aandacht. De voorkant van de tas heeft een leuk hartvormig detail en er is genoeg ruimte om al je spullen mee te nemen. Met het speciale vak voor een tablet heb je altijd je favoriete entertainment bij de hand. Ben jij al verliefd op deze schattige Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra?

Veelgestelde vragen over Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31.500000 cm
Breedte 23.000000 cm
Diepte 11.500000 cm

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. komt standaard in het 042 Roze Zebra. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 8 l.

Beagles Originals Kids Adventures Rugzak Roze zebra. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen