1. reviews
  2. San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag.

San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag.

Merk

San Vitale

Kleur

Grijs

Materiaal

Canvas

Volume in liters

3.2 l

Afmetingen

Hoogte: 32 cm

Breedte: 17 cm

Diepte: 6 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag.

Deze San Vitale® compacte slingbag heeft een uniek en modern design en is geschikt voor dagelijks gebruik. Je kunt je dagelijkse items zoals je telefoon, portemonnee en sleutels gemakkelijk kwijt in deze tas. Het kleine formaat zorgt ervoor dat je de tas gemakkelijk kunt dragen. De tas is gemaakt van hoogwaardig polyester en heeft een verstelbare schouderriem. Zo kun je de tas in de gewenste lengte verstellen. Bovendien heeft de tas een praktische ritsvakken en interne organisatie, waardoor je eenvoudig je spullen kunt opbergen. De San Vitale® compacte slingbag is een echte must-have voor iedereen die op zoek is naar een kleine, stijlvolle tas om mee te nemen op je dagelijkse avonturen. De tas is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat je altijd iets vindt dat bij je past.

Veelgestelde vragen over San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag.

San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 32 cm
Breedte 17 cm
Diepte 6 cm

San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. komt standaard in het Grijs. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. is gemaakt van Canvas. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 3.2 l.

San Vitale® Handige kleine Compacte Slingbag Schoudertas Crossbody bag. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen