1. reviews
  2. Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes.

Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes.

Merk

Kidzroom

Kleur

Roze

Materiaal

Polyester

Volume in liters

6.4 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 9 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes.

Dit is de perfecte rugzak voor kinderen in de leeftijd van twee tot zes jaar. De rugzak heeft een prachtig ontwerp met een roze regenboog kat als motief. De rugzak is gemaakt van een sterk en duurzaam materiaal en is voorzien van een comfortabele schouderband. De binnenkant van de rugzak is afgewerkt met een voering van polyester. Het kleine en handige formaat van de rugzak zorgt ervoor dat het ideaal is voor kinderen om mee te nemen naar school of voor een dagje uit. Er is voldoende ruimte voor kleine spulletjes zoals een drinkfles, een lunchpakket en wat speelgoed. De rugzak heeft een stevige rits die makkelijk open en dicht gaat, zodat kinderen zelf hun spullen in en uit de rugzak kunnen halen. Deze Kidzroom Mini Rugzak is een perfect cadeau voor kinderen die van kleurrijke dieren houden. Het is gemaakt van een hoogwaardig materiaal en de felle kleuren zorgen voor een leuke en opvallende look. Daarnaast is de rugzak licht van gewicht en makkelijk te dragen. Het geeft kinderen de vrijheid om hun spullen mee te nemen waar ze ook heen gaan.

Veelgestelde vragen over Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes.

Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 23 cm
Diepte 9 cm

Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6.4 l.

Kidzroom Mini Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Regenboog Poes. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen