1. reviews
  2. Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint.

Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint.

Merk

Kidzroom

Kleur

Roze

Materiaal

rPet

Volume in liters

6.4 l

Afmetingen

Hoogte: 31 cm

Breedte: 23 cm

Diepte: 9 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint.

Deze leuke Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas met een vrolijke panterprint is een must-have voor alle kleine fashionistas! De stevige rugzak heeft een groot hoofdvak en een ruim voorvak waar een lunchtrommeltje of andere spulletjes in passen. Het zilveren hartje op het voorvak is een leuk detail en is op alle tassen uit deze serie terug te zien. De rugzak is gemaakt van stevig materiaal en draagt comfortabel door de verstelbare schouderbanden. Ook zit er een handige lus aan de bovenkant waaraan de tas is op te hangen of mee te nemen. Deze rugzak is geschikt voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en is de perfecte metgezel voor al je kinderavonturen!

Veelgestelde vragen over Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint.

Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31 cm
Breedte 23 cm
Diepte 9 cm

Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. komt standaard in het Roze. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. is gemaakt van rPet. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 6.4 l.

Kidzroom Attitude Rugzak Meisje Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar Roze Panterprint. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen