1. reviews
  2. Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green.

Merk

Fjallraven

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Volume in liters

16 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm

Breedte: 27 cm

Diepte: 13 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green.

De Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green is een klassieke rugzak met een modern design. Deze rugzak is gemaakt van een duurzame Vinylon stof, die je kleding en spullen beschermt tegen regen en vuil. Met de rits kun je het volledige hoofdvak openen, waardoor je gemakkelijk al je spullen kunt opbergen. Om het draagcomfort te verhogen, is er een verwijderbaar zitkussen aanwezig. Voor kleine spullen zoals je portemonnee of sleutels is er een klein voorvak. Verder zijn er eenvoudige schouderbanden en handgrepen aan de bovenkant. De Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je een rugzak kunt kiezen die past bij je stijl en behoeften. De rugzak is ook voorzien van reflecterende elementen aan de voorkant, waardoor je meer zichtbaar bent bij weinig licht. Verder is deze rugzak eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Dit maakt de Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green een perfecte keuze voor dagelijks gebruik.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 38 cm
Breedte 27 cm
Diepte 13 cm

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 16 l.

Fjällräven Kånken Unisex Rugzak Frost Green. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen