1. reviews
  2. TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

Merk

TRVLMORE

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

25 l

Afmetingen

Hoogte: 45.7 cm

Breedte: 31 cm

Diepte: 14 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

De TRVLMORE Rugzak 25 L is een perfecte oplossing voor mensen die veel onderweg zijn. Niet alleen is de tas stevig en waterafstotend, maar het is ook multifunctioneel en praktisch. Het heeft meer dan 12 vakken die je spullen perfect kunnen organiseren. In het laptopcompartiment kan je een laptop of een tablet tot 15,6 inch kwijt, en in de andere vakken kun je onder andere je mobiel, boeken, pennen, etuis en waterfles opbergen. De schouderbanden zijn verstelbaar en comfortabel, zodat je de tas altijd op de juiste manier kunt dragen. De TRVLMORE Rugzak 25 L is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een stevige, multifunctionele en waterafstotende rugzak.

Veelgestelde vragen over TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend.

TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45.7 cm
Breedte 31 cm
Diepte 14 cm

TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 25 l.

TRVLMORE Rugzak 25 L 15,6 inch Laptop Rugtas Jongens Heren Dames Waterafstotend. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen