1. reviews
  2. Bing het konijn 3D rugzak 9 liter.

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Bing het konijn 3D rugzak 9 liter.

Merk

Scapino

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume in liters

9 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Bing het konijn 3D rugzak 9 liter.

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter is de perfecte school- en vrijetijdsrugzak voor kinderen en jongeren. Het unieke 3D-effect maakt deze rugzak tot een echte blikvanger. Op de voorzijde staat een lachende Bing met zijn vriendje. Met de stevige lus is de rugzak eenvoudig te dragen. In het hoofdvak passen al je schoolspullen en andere spulletjes. Er zijn twee zijvakken, waar je bijvoorbeeld een drinkfles in kunt opbergen. De schouderbanden zijn gewatteerd en verstelbaar, zodat de rugzak altijd optimaal zit. De afmetingen van de rugzak zijn 31 x 25 x 12 cm, met een totale inhoud van 9 liter. De rugzak is gemaakt van sterk en duurzaam materiaal, zodat hij lang meegaat. Bing het konijn 3D rugzak 9 liter is een modieus en praktisch accessoire voor het dagelijks leven. Het ontwerp, de gewatteerde schouderbanden en het ruime hoofdvak maken deze rugzak tot een ideale rugzak voor kinderen en jongeren. Met deze rugzak zie jij er zowel op school als in je vrije tijd trendy uit.

Veelgestelde vragen over Bing het konijn 3D rugzak 9 liter.

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. komt standaard in het Blauw. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 9 l.

Bing het konijn 3D rugzak 9 liter. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen