Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars).

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars).

Merk

AUOBAG

Kleur

Paars

Materiaal

Katoen, Nylon

Volume in liters

3 l

Afmetingen

Hoogte:

Breedte:

Diepte:

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars).

Deze schoolrugzak voor meisjes tieners is het perfecte accessoire voor je dagelijkse avonturen. De rugzak heeft een kawaii ontwerp dat zorgt voor een unieke look. Gemaakt van hoogwaardig materiaal, waaronder 150D stretch zijde twill laminaat en high-density nylon stof, is de schoolrugzak meisjes tieners zacht, comfortabel en regenbestendig. Met zijn afmetingen van 30,48 * 15,24 * 43,18 cm biedt hij genoeg ruimte voor je dagelijkse of schoolgerelateerde items. De schoolrugzak meisjes tieners heeft meerdere compartimenten om je items in op te bergen. Met twee voorzakken, twee zijzakken, een voorvak met ritssluiting en een zak aan elke kant voor items zoals mokken en paraplu's, is er genoeg ruimte om al je items in op te bergen. In het grootste vak in het midden kun je je laptop en boeken opbergen. De rugzak is ook perfect voor tweeërlei gebruik, je kunt er naar school mee gaan, maar ook voor vrije tijd en excursies.

Veelgestelde vragen over Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars).

Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte
Breedte
Diepte

Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). komt standaard in het Paars. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). is gemaakt van Katoen, Nylon. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 3 l.

Schoolrugzak meisjes tieners rugzak kinderschooltas kawaii kinderrugzak (paars). is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen