1. reviews
  2. Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki.

Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki.

Merk

Kidzroom

Kleur

Groen

Materiaal

rPet

Volume in liters

8.2 l

Afmetingen

Hoogte: 30 cm

Breedte: 25 cm

Diepte: 11 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki.

De Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind is een schattig en makkelijk te dragen rugzakje voor kinderen van 2 t/m 6 jaar. Deze leuke rugtas is gemaakt van gerecycled polyester en heeft aan de buitenkant een dierenprint met Ringstaartmaki's. De tas is donkergroen en heeft gewatteerde schouderbanden en een handvat. Aan de voorzijde is er een klein ritsvakje. Daarbinnen is een handig naamlabel, zodat het gemakkelijk te herkennen is. De Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind is een leuke en handige tas voor elke kleine avonturier en is ideaal voor naar school, kinderdagverblijf of voor een dagje uit.

Veelgestelde vragen over Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki.

Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 30 cm
Breedte 25 cm
Diepte 11 cm

Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. komt standaard in het Groen. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. is gemaakt van rPet. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 8.2 l.

Kidzroom To The Zoo Rugzak Jongen Rugtas Kind 2 t/m 6 jaar - Ringstaartmaki. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen