Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race.

5/5

Staat school weer voor de deur en heb jij een nieuwe schooltas nodig? Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. heeft zich bewezen als goede schooltas door de ideale mix van design, stevigheid en comfort. Lees hieronder meer over Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. en bestel het eenvoudig via de button hieronder.

Specificaties Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race.

Merk

Skooter

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume in liters

13.6 l

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 29 cm

Diepte: 12 cm

Type rugzak

Normale rugzak

Omschrijving van Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race.

De Skooter Speed Champion Rugzak is perfect voor jonge racers. Deze kleurrijke rugzak is ontworpen met een unieke race-achtige stijl en is uitgerust met veel opbergvakken voor al je spullen. De rugzak heeft een stevige constructie met schouderbanden voor extra comfort. De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat je de rugzak perfect op maat kunt maken. De buitenkant van de rugzak is gemaakt van duurzaam polyester en is voorzien van een gedetailleerd raceontwerp. Daarnaast zijn er diverse kleuren en maten beschikbaar, zodat je de perfecte rugzak kunt vinden die bij je stijl past. De rugzak heeft ook een handige borstriem, een voorvak met ritsen en een geïntegreerd kabelslot. De Skooter Speed Champion Rugzak is de perfecte rugzak voor jonge racers die op zoek zijn naar een comfortabele, modieuze en duurzame rugzak. Het is de perfecte schooltas voor dagelijks gebruik en heeft een lange levensduur. Met deze rugzak kun je je spullen op een stijlvolle manier meenemen.

Veelgestelde vragen over Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race.

Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 39 cm
Breedte 29 cm
Diepte 12 cm

Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. is gemaakt van Polyester. Dit is het hoofdmateriaal wat gebruikt is.

Bekijk goed of Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. groot genoeg is voor waar jij het voor nodig hebt. Het heeft een volume van 13.6 l.

Skooter Speed Champion Rugzak Jongen Rugtas Kind Race. is een Normale rugzak.

Bekijk ook andere schooltassen