Bekijk VragenCategorie: schoolboekenhoe duur zijn je schoolboeken?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
hoe duur zijn je schoolboeken?
3 Antwoorden
TeunTeun answered 2 jaar ago
De kosten van studieboeken hangen af van een heleboel factoren, zoals het onderwerp, het formaat (hardcover vs. softcover), en de editie (eerste editie vs. nieuwere editie). Een eerstejaars biologieboek kan bijvoorbeeld meer dan $200 kosten, terwijl een tweedehands exemplaar van hetzelfde boek misschien maar $100 kost. Maar een eerstejaars psychologieboek kost misschien maar $50.   Natuurlijk hangen de kosten van studieboeken ook af van waar je ze koopt. Zo is het vaak goedkoper om een studieboek online te kopen (via een online winkel of via de website van de schoolboekwinkel) dan om het persoonlijk in de boekwinkel op de campus te kopen.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Tekstboeken kunnen behoorlijk duur zijn, afhankelijk van het onderwerp. Een medisch leerboek kan bijvoorbeeld 100 tot 200 dollar kosten, terwijl een leerboek voor een college gemakkelijk meer dan 300 dollar kan kosten. Sommige studenten betalen zelfs meer dan 1000 dollar per semester voor studieboeken! Er zijn echter manieren om geld te besparen op studieboeken. Je kunt bijvoorbeeld studieboeken huren in plaats van ze nieuw te kopen. Je kunt ook gebruikte boeken kopen of online op zoek gaan naar aanbiedingen. En als je toch een nieuw boek moet kopen, probeer dan een boek te vinden dat recent is uitgegeven, zodat je minder hoeft te betalen.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Ik weet niet zeker wat u bedoelt met "hoe duur zijn uw studieboeken" Bedoelt u hoeveel ze kosten? Bedoelt u hoeveel pagina's er in staan? Over het algemeen kosten de meeste studieboeken tussen de 50 en 200 dollar. Er zijn echter enkele uitzonderingen. Bijvoorbeeld, mijn geschiedenisboek was meer dan 500 pagina's en kostte meer dan $300. Mijn wiskundeboek had maar ongeveer 200 pagina's, maar kostte toch meer dan $100.