Bekijk VragenCategorie: schoollessenhoe kan ik geschiedenis wissen in chrome?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
hoe kan ik geschiedenis wissen in chrome?
3 Antwoorden
ArnoArno answered 2 jaar ago
Er zijn een paar manieren om uw browsegeschiedenis in Google Chrome te wissen. U kunt het handmatig doen door naar het tabblad Geschiedenis te gaan en uw browsegeschiedenis een voor een te verwijderen. Of u kunt een extensie van derden gebruiken, zoals Click&Clean, die dit automatisch voor u doet.   Als u uw browsegeschiedenis handmatig wilt wissen, opent u Chrome en klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de browser. Klik daar op 'Geschiedenis' en vervolgens op 'Browsergegevens wissen' Er verschijnt een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd welke gegevens u wilt verwijderen. Zorg ervoor dat "Browsing History" is geselecteerd en klik vervolgens op "Clear Data".
PieterPieter answered 2 jaar ago
Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u uw geschiedenis in Chrome wissen   
  1. Open Chrome op uw computer.
  2. 2. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
  3. 3. Beweeg de muis over "Geschiedenis" en klik dan op "Geschiedenis"
  4. 4. Aan de linkerkant van de pagina, klik op "Browsegegevens wissen"
  5. 5. Er verschijnt een venster. In de rechterbovenhoek van het vak, zorg ervoor dat "het begin van de tijd" is geselecteerd.
  6. 6. In het midden van het vak vinkt u alle vakjes aan behalve "Tabbladen openen" 
  7. 7.
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Uw browsegeschiedenis wissen in Google Chrome: -Open Chrome -Selecteer de drie regels in de linkerbovenhoek van het venster -Selecteer Geschiedenis > Browsergegevens wissen... -Selecteer in het vervolgkeuzemenu welke gegevens u wilt wissen: Browsegeschiedenis, Cookies en andere sitegegevens, en Gecacheerde afbeeldingen en bestanden. -Klik op Gegevens wissen.