Bekijk VragenCategorie: schoollessenhoe kan ik infographic maken?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
hoe kan ik infographic maken?
3 Antwoorden
DuukDuuk answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een infographic te maken. Eén manier is het gebruik van online tools of diensten die ze voor u maken. Een andere manier is het gebruik van software die je downloadt op je computer. Een derde manier is om online tools of diensten te gebruiken waarmee u een grafiek kunt maken, en die u dan de code geven waarmee u de grafiek op uw website of blog kunt plaatsen. Enkele van de populairste online tools en diensten voor het maken van infographics zijn Piktochart, Infogr.am, en Visme.co. Als u software wilt gebruiken die u op uw computer downloadt, zijn enkele van de populairste toepassingen Adobe Illustrator en Inkscape.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
U kunt een infographic maken door gegevens te vinden die zowel interessant als visueel aantrekkelijk zijn, en vervolgens een lay-out te ontwerpen waarin de gegevens het best tot hun recht komen. Er zijn verschillende softwareprogramma's waarmee u een infographic kunt maken, of u kunt een professionele ontwerper inhuren om het voor u te doen. Begin met het vinden van een onderwerp waarin je geïnteresseerd bent, doe dan wat onderzoek om relevante gegevens te vinden. Heb je eenmaal je gegevens, dan is het tijd om je infographic te ontwerpen. Kies een lay-out en plaats je gegevens in een gemakkelijk leesbaar formaat. Als je klaar bent, moet je je werk nalezen en eventuele fouten herstellen. Als je tevreden bent met je infographic, publiceer hem dan online en deel hem met je vrienden en volgers.
AikeAike answered 1 jaar ago
Er zijn een paar manieren om een infographic te maken. Eén manier is om online tools of software te gebruiken die infografieken voor u maken. Een andere manier is om online gratis sjablonen te vinden en die te gebruiken als uitgangspunt voor je eigen infografiek. U kunt ook een professionele ontwerper inhuren om een infographic voor u te maken. Welke methode u ook kiest, zorg ervoor dat u nauwkeurige en interessante gegevens opneemt, en zorg ervoor dat uw ontwerp visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te lezen is.