Bekijk VragenCategorie: schoollessenhoe schrijf je vmbo?
Avatargast Staf asked 3 weken ago

hoe schrijf je vmbo?

3 Antwoorden
CiscoCisco answered 2 weken ago

Het Nederlandse vmbo is gelijkwaardig aan de Amerikaanse junior high of middle school, d.w.z. het beslaat meestal de leeftijd van 12-15 jaar. De v in vmbo staat voor voortgezet, wat betekent voortgezet. Het is dus de voortzetting van het basisonderwijs De basisvorming is de eerste twee jaar van het voortgezet onderwijs; het is verplicht. De theoretische leerweg en de kaderberoepsgerichte leerweg duren elk drie jaar en hebben een ander accent.

ArendArend answered 2 weken ago

Vmbo staat voor “voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs” wat Nederlands is voor “voorbereidend beroepsonderwijs”. Het is een vorm van voortgezet onderwijs in Nederland die leidt tot een vmbo-diploma.

ErnestErnest answered 2 weken ago

Vmbo schrijven kan een beetje lastig zijn, maar als je deze stappen volgt zou je het zonder problemen moeten kunnen doen. Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de juiste voorwerpen in je inventaris hebt – je hebt een ganzenveer en wat inkt nodig, en ook academisch perkament. Als je die eenmaal hebt, open je de schrijfinterface en kies je “Vmbo” uit de lijst met opties Je krijgt dan een keuze uit subopties – voor deze handleiding gaan we ervan uit dat je een schoolopstel wilt schrijven, dus selecteer “School Essay” uit de gegeven keuzes.