Bekijk VragenCategorie: peutershoe vaak kun je naar de peuterspeelzaal?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
hoe vaak kun je naar de peuterspeelzaal?
3 Antwoorden
DaafDaaf answered 2 jaar ago
    Er is niet echt een vaste regel als het gaat om hoe vaak je naar de kleuterschool kunt gaan - het hangt echt af van je individuele omstandigheden. Sommige ouders sturen hun kind elke dag, terwijl anderen hun kind maar een paar dagen per week sturen.
EvertEvert answered 2 jaar ago
 Dat hangt van de kleuterschool af. Sommige zijn één keer per week, sommige twee keer per week, en sommige vijf keer per week. Het hangt ook af van de leeftijd van uw kind. Tweejarigen kunnen vijf dagen per week naar de kleuterschool, maar vierjarigen kunnen maar drie dagen per week naar de kleuterschool. En vergeet niet dat de meeste kleuterscholen een dag van maximaal twee of drie uur hebben, omdat jonge kinderen snel moe worden. Dus als je op zoek bent naar een programma van vijf dagen per week, wees dan voorbereid op iets van acht uur in totaal in plaats van vijfentwintig uur in lengte.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat er niet één voorschrijvende benadering van voorschools onderwijs is. Sommige mensen beweren dat te vaak naar de kleuterschool gaan schadelijk kan zijn voor de ontwikkeling van het kind, terwijl anderen juist zeggen dat zo vaak mogelijk naar de kleuterschool gaan de sleutel is tot een succesvolle vroege educatieve ervaring. Uiteindelijk komt het erop neer wat het beste werkt voor elk individueel kind en gezin.