Bekijk VragenCategorie: zorghoe verzorg ik geranium?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
hoe verzorg ik geranium?
3 Antwoorden
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
De eenvoudigste manier om geraniums te verzorgen is ze regelmatig water te geven, af en toe te bemesten en ze op een zonnige plek te zetten. Water geven: Geraniums moeten regelmatig water krijgen, maar pas op dat ze niet te veel water krijgen. De beste manier om ze water te geven is te wachten tot de bovenkant van de grond droog aanvoelt voordat u opnieuw water geeft. Bemesten: Bemest uw geraniums ongeveer om de twee weken met een uitgebalanceerde meststof. Zorg ervoor dat u niet te veel bemest, want dat kan schadelijk zijn voor de planten. Zonlicht: Geraniums hebben minstens zes uur zonlicht per dag nodig om goed te kunnen bloeien.
JorisJoris answered 1 jaar ago
U kunt geraniums verzorgen door ze regelmatig water te geven, ervoor te zorgen dat ze veel zonlicht krijgen en ze om de paar weken te bemesten. Het is ook belangrijk om op plagen en ziekten te letten en ze dienovereenkomstig te behandelen.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om geraniums te verzorgen: -Geef ze regelmatig water en zorg ervoor dat de grond altijd vochtig is, maar niet kletsnat. -Bemest ze ongeveer elke maand met een uitgebalanceerde plantenvoeding. -Zet ze in de winter op een zonnige plek en houd ze droog; zet ze in de zomer op een schaduwrijke plek en geef ze regelmatig water. -Knip dode bloemen of bladeren af om de planten er netjes uit te laten zien.