Bekijk VragenCategorie: christelijke scholenhoeveel scholen hebben corona?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
hoeveel scholen hebben corona?
4 Antwoorden
GijsGijs answered 2 jaar ago
Op dit moment is er één school in de Verenigde Staten die een geval van COVID-19 (Corona) heeft bevestigd. De school bevindt zich in de staat Washington. Het is belangrijk op te merken dat bij het publiceren van dit antwoord, geen andere scholen bevestigde gevallen van COVID-19 hebben gemeld. Het is echter belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste informatie van uw plaatselijke gezondheidsfunctionarissen, want de zaken kunnen snel veranderen.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Corona is een moutlikeur gemaakt door Anheuser-Busch InBev. Het is verkrijgbaar in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. In 2010 was het de best verkochte moutdrank in de Verenigde Staten.   Het is niet duidelijk hoeveel scholen Corona hebben, maar het is veilig om te zeggen dat het op de meeste scholen in Noord-Amerika verkrijgbaar is.
WillemWillem answered 2 jaar ago
Op dit moment zijn er elf scholen in de Verenigde Staten waarvan is vastgesteld dat er een geval van coronavirus is bevestigd.
ArnoArno answered 2 jaar ago
Op dit moment is het moeilijk te zeggen hoeveel scholen door de uitbraak van het coronavirus zijn getroffen. We weten dat het virus zich over ten minste landen en gebieden over de hele wereld heeft verspreid, en het is waarschijnlijk dat veel meer scholen zijn getroffen dan we weten. In China bijvoorbeeld zijn meer dan 60 miljoen leerlingen getroffen door de sluiting van scholen als gevolg van de uitbraak. En in Italië, dat hard door het virus is getroffen, zijn alle scholen en universiteiten tot ten minste half maart gesloten. Het is dus onmogelijk om met zekerheid te zeggen hoeveel scholen door de uitbraak zijn getroffen, maar we weten wel dat het om een aanzienlijk aantal gaat en dat het aantal met de dag toeneemt.