Bekijk VragenCategorie: schoolvakantieis er nu schoolvakantie?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is er nu schoolvakantie?
4 Antwoorden
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Op dit moment is er geen schoolvakantie. Er zijn echter veel vakanties op komst waarvan leerlingen kunnen profiteren! De herfstvakantie staat voor de deur en voor je het weet is het kerstvakantie. En niet te vergeten, de zomervakantie is de langste vakantie van allemaal! Dus ook al is er op dit moment geen schoolvakantie, er zijn genoeg vakanties om naar uit te kijken in de nabije toekomst.
GerbenGerben answered 2 jaar ago
Er is nu geen schoolvakantie. Het schooljaar is net een maand geleden afgelopen.
TijmenTijmen answered 2 jaar ago
Momenteel is er geen schoolvakantie. Er zijn echter wel een aantal feestdagen waarvan zowel leerlingen als leraren kunnen genieten. Enkele daarvan zijn de Thanksgivingvakantie, de wintervakantie en de voorjaarsvakantie. Deze vakanties bieden een broodnodige onderbreking van de drukte van het schoolleven en geven iedereen de kans om te ontspannen en zich op te laden voor het volgende semester.
PieterPieter answered 2 jaar ago
Nee, er is op dit moment geen schoolvakantie. De zomervakantie staat echter voor de deur! Veel scholen gaan eind mei of begin juni met zomervakantie. Dus als je jeuk hebt om op vakantie te gaan, plan er dan een voor die tijd! Er zijn tal van leuke bestemmingen om te bezoeken tijdens de zomervakantie - van pretparken tot stranden tot nationale parken. En als je niet ver kunt reizen, zijn er ook altijd genoeg leuke dingen dicht bij huis te doen.