Bekijk VragenCategorie: onderwijsis middelbare school een opleiding?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is middelbare school een opleiding?
4 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
De middelbare school is zeker een opleiding, al is het misschien niet de beste of de meest volledige. Er zijn veel dingen die de middelbare school niet leert, waaronder een aantal zeer belangrijke vaardigheden voor het leven. De middelbare school geeft leerlingen echter wel een basis in veel vakken, en voor de meeste mensen is dat genoeg. Er zijn ook veel buitenschoolse activiteiten en clubs die het onderwijs van uw kind kunnen aanvullen. Uiteindelijk is het aan u als ouder om te beslissen hoeveel belang u aan de middelbare schoolopleiding van uw kind wilt hechten.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Dat hangt ervan af wat u onder "onderwijs" verstaat. Als u vraagt of de middelbare school kinderen de vaardigheden en kennis bijbrengt die ze nodig hebben om succesvol te zijn, dan is het antwoord ja. Op de middelbare school leren kinderen essentiële vakken zoals wiskunde, natuurwetenschappen, Engels, geschiedenis, enz. Maar als je vraagt of de middelbare school een plek is waar mensen over zichzelf leren en uitgroeien tot jonge volwassenen, dan is het antwoord nee. Dat gebeurt meer op de universiteit en daarna.
LuukLuuk answered 2 jaar ago
De middelbare school is in vele opzichten een opleiding. Het verschaft je de basiskennis en -vaardigheden die je nodig hebt om te slagen op de universiteit en in je toekomstige carrière. Het geeft je ook de kans om te socialiseren en nieuwe mensen te ontmoeten, wat je in het leven veel voordelen kan opleveren. De middelbare school kan soms moeilijk zijn, maar het is het uiteindelijk zeker waard.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat "onderwijs" voor verschillende mensen verschillende dingen kan betekenen. Voor sommigen is de middelbare school een tijd waarin ze nieuwe onderwerpen leren kennen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Voor anderen kan de middelbare school een tijd zijn waarin zij zich voorbereiden op de universiteit of hun toekomstige loopbaan. Hoe dan ook, de middelbare school kan een belangrijke periode in iemands leven zijn en kan hem de basis bieden die hij nodig heeft om later in zijn leven succesvol te zijn.