Bekijk VragenCategorie: schoollessenis wiskunde a makkelijker dan wiskunde b?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
is wiskunde a makkelijker dan wiskunde b?
6 Antwoorden
MaartenMaarten answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het van de persoon afhangt. Sommige mensen vinden wiskunde A makkelijker, terwijl anderen wiskunde B makkelijker vinden. Over het algemeen is men het er echter over eens dat wiskunde A en wiskunde B allebei moeilijke vakken zijn.
ValentijnValentijn answered 2 jaar ago
Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden. Het hangt ervan af wat u onder "wiskunde" verstaat    Als u vraagt naar elementaire rekenkunde, dan is wiskunde A misschien gemakkelijker omdat het een kleiner aantal stappen heeft. Als u echter vraagt naar meer geavanceerde concepten, dan is wiskunde B misschien gemakkelijker omdat het voortbouwt op de kennis die u in wiskunde A hebt geleerd    Uiteindelijk is het aan het individu om te beslissen welke wiskundecursus voor hem of haar gemakkelijker is.
ZefZef answered 2 jaar ago
Het is moeilijk te zeggen welke wiskunde makkelijker is, wiskunde a of wiskunde b. Ze hebben allebei hun voors en tegens. Wiskunde a is misschien beter voor iemand die sterk is in algebra en meetkunde, terwijl wiskunde b misschien beter is voor iemand die sterker is in trigonometrie en wiskunde. Het hangt echt af van de sterktes en zwaktes van de individuele student. Dat gezegd hebbende, beide klassen vereisen veel hard werk en toewijding.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Het hangt ervan af wat je bedoelt met "gemakkelijker". In sommige opzichten kan wiskunde A gemakkelijker zijn omdat het meer vertrouwd is voor de student. Wiskunde B kan echter makkelijker zijn omdat het logischer en ongecompliceerder is.   Uiteindelijk is het aan de leerling om te beslissen wat voor hem of haar gemakkelijker is. Sommige studenten geven de voorkeur aan een meer vertrouwde aanpak, terwijl anderen een meer logische en ongecompliceerde aanpak prefereren. Het komt allemaal neer op persoonlijke voorkeur.
StijnStijn answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het individu en de specifieke gebieden van de wiskunde waarin zij geïnteresseerd zijn en uitblinken. In grote lijnen kunnen we echter stellen dat wiskunde uit twee takken bestaat: rekenen en algebra. Algebra wordt als complexer beschouwd dan rekenen, dus het is waarschijnlijk dat wiskunde B voor de meeste studenten moeilijker zal zijn dan wiskunde A.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Om deze vraag te beantwoorden, moeten we eerst begrijpen wat elke wiskunde voorstelt. Wiskunde A wordt vaak gezien als de moeilijkere wiskunde, terwijl wiskunde B wordt gezien als de makkelijke wiskunde. Dit betekent echter niet dat wiskunde A per se moeilijker is dan wiskunde B. Het betekent alleen dat het moeilijker is om de problemen in wiskunde A op te lossen. De reden hiervoor is dat er meer stappen nodig zijn om de problemen in wiskunde A op te lossen, en ze zijn vaak ingewikkelder dan de problemen in wiskunde B. Dit gezegd hebbende, kunnen sommige mensen vinden dat ze de problemen in wiskunde B gemakkelijker begrijpen en oplossen dan in wiskunde A.