Bekijk VragenCategorie: schoollessenis wiskunde b moeilijker dan a?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
is wiskunde b moeilijker dan a?
4 Antwoorden
ArnoArno answered 1 jaar ago
Dat hangt ervan af aan wie je het vraagt. Er zijn veel verschillende meningen over deze vraag. Sommige mensen denken dat wiskunde B moeilijker is dan wiskunde A, terwijl anderen denken dat wiskunde A moeilijker is. Maar het hangt echt af van het individu en zijn specifieke sterke en zwakke punten. In het algemeen zou ik zeggen dat wiskunde B voor de meeste leerlingen waarschijnlijk moeilijker is, omdat er meer en diepgaandere stof in aan bod komt. Er zijn echter zeker leerlingen die wiskunde A moeilijker vinden door het soort problemen dat ze moeten oplossen. Het verschilt echt van persoon tot persoon.
AikeAike answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van het individu en zijn sterke en zwakke punten. Sommige mensen zullen wiskunde B echter moeilijker vinden omdat het een breder scala aan onderwerpen bestrijkt dan wiskunde A. Wiskunde B is ontworpen als een meer uitdagende cursus, dus studenten die op zoek zijn naar een grotere uitdaging zullen wiskunde B moeilijker vinden dan wiskunde A.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
Dat hangt af van wie je het vraagt. Sommigen zullen zeggen dat wiskunde B moeilijker is omdat het complexere concepten bevat en meer begrip vereist. Anderen zullen zeggen dat wiskunde A moeilijker is omdat het sneller gaat en minder ruimte biedt voor fouten. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur en wat het beste werkt voor elke individuele leerling. Het is belangrijk om zowel wiskunde A als wiskunde B uit te proberen om te zien welke beter past, en je dan te richten op het beheersen van de concepten in die klas.
BramBram answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het van het individu afhangt. Sommige leerlingen vinden wiskunde moeilijker, terwijl anderen kunst moeilijker vinden. Het belangrijkste is dat je je concentreert op je sterke en zwakke punten en hard werkt om beter te worden op de gebieden waar je hulp nodig hebt. Dat gezegd zijnde, zijn hier een paar algemene verschillen tussen wiskunde en kunstlessen die je misschien wat inzicht geven in welke les voor jou moeilijker kan zijn: -Bij wiskunde gaat het meestal om het oplossen van problemen en kritisch denken, terwijl het bij kunst meer om creatieve expressie gaat. -Wiskunde vereist een sterke basis in basisbegrippen, terwijl kunstlessen meer creativiteit en experimenten toelaten. -Wiskunde lessen gaan meestal sneller dan kunstlessen.