Bekijk VragenCategorie: peuterstot welke jaar behoort het peuterspeelzaal?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
tot welke jaar behoort het peuterspeelzaal?
4 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het antwoord afhangt van factoren zoals de locatie van de voorschool en de leeftijd van het kind dat de voorschool bezoekt. Peuterscholen behoren meestal tot particuliere of openbare scholen, waarbij particuliere scholen vaak een langere geschiedenis hebben. De eerste particuliere kleuterschool in Amerika werd bijvoorbeeld in 1744 opgericht, terwijl de eerste openbare kleuterschool pas in 1873 werd opgericht. Bovendien zijn sommige kleuterscholen verbonden aan religieuze organisaties of instellingen, wat ook hun geschiedenis kan beïnvloeden. Daarom is het belangrijk de specifieke kleuterschool in kwestie te onderzoeken om te bepalen tot welk jaar die behoort.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
tot welk jaar behoort de kleuterschool? Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, want er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden. De eerste factor is de leeftijd van het kind. Als het kind vier jaar oud is, dan is de school waarschijnlijk voor kinderen van drie tot vijf jaar. Is het kind echter twee jaar oud, dan is de school misschien voor kinderen van twee tot vier jaar. De tweede factor is de locatie van de school. Als de school in een stad ligt, is de leeftijdsgroep wellicht anders dan wanneer de school in een landelijke omgeving ligt. De derde factor is het type school. Montessorischolen, bijvoorbeeld, richten zich op een andere leeftijdsgroep dan traditionele kleuterscholen.
BrentBrent answered 1 jaar ago
De kleuterschool hoort bij het jaar van oprichting.
EvertEvert answered 1 jaar ago
Kleuterscholen kunnen tot verschillende jaren behoren, afhankelijk van wanneer ze zijn opgericht. Een kleuterschool kan bijvoorbeeld in 2009 zijn opgericht, waardoor het een school uit 2009 zou zijn. Maar als de school nieuw is gebouwd en in september 2009 is geopend, dan is het een school uit 2010. Sommige scholen kunnen zelfs ouder zijn dan dit! Er is dus niet echt een definitief antwoord op deze vraag. Het hangt allemaal af van de geschiedenis van de school in kwestie.