Bekijk VragenCategorie: lerarentot welke schaal behoort docent hbo?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
tot welke schaal behoort docent hbo?
5 Antwoorden
TeunTeun answered 1 jaar ago
De hbo Leraarschaal is een beoordelingssysteem dat wordt gebruikt om de aantrekkelijkheid van een persoon te meten. Hij loopt van 1-10, waarbij 10 het aantrekkelijkst is.
AikeAike answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat leraar HBO tot een aantal verschillende schalen kan behoren. Enkele mogelijkheden zijn echter de schaal van leraar G, de schaal van leraar A of zelfs de schaal van leraar B.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
De HBO Teacher-schaal is een vijf-punts beoordelingssysteem dat wordt gebruikt om de kwaliteit van educatieve televisieprogramma's te evalueren. Het gaat van onbevredigend tot uitstekend.
BramBram answered 1 jaar ago
Er is geen echt antwoord op deze vraag, want Leraar HBO zou van elke schaal kunnen zijn. Echter, als we kijken naar enkele van de meest populaire schalen, zou Leraar HBO mogelijk kunnen behoren tot de schaal 1/72 of 1/32. Dit komt omdat beide schalen gebruikelijk zijn voor modelbouw en minifiguren hebben die ongeveer 5-7 cm hoog zijn.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, want verschillende mensen kunnen hierover van mening verschillen. Veel mensen zijn echter van mening dat juf hbo op de schaal van uitmuntendheid thuishoort. Dat komt omdat zij een uitstekende docente is die haar studenten altijd op de eerste plaats zet en ernaar streeft hen te helpen hun best mogelijke resultaten te bereiken. Bovendien heeft ze een schat aan kennis en ervaring die ze genereus deelt met haar studenten, wat hen helpt te leren en te groeien als individu.