Bekijk VragenCategorie: lerarenwaar is meester kikker opgenomen?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar is meester kikker opgenomen?
7 Antwoorden
HesselHessel answered 2 jaar ago
Meester kikker werd geregistreerd in de stad Knaresborough, North Yorkshire, Engeland. Knaresborough is een historische marktstad en burgerlijke parochie in het district Harrogate in North Yorkshire, Engeland. Het ligt aan de rivier de Nidd, ongeveer 35 km ten noorden van Leeds en 16 km ten zuiden van Harrogate. Het marktplein van de stad wordt nog regelmatig gebruikt voor openbare bijeenkomsten en markten. De toeristische attractie Mother Shipton's Cave ligt in de heuvels boven de stad. Volgens de plaatselijke legende werd Master Frog daar opgenomen door een jong meisje dat de kornet probeerde te leren spelen.
AikeAike answered 2 jaar ago
De kikker werd in het wild gevonden door een team wetenschappers van de Chukyo Universiteit in Japan. Zij bestudeerden het voortplantingsgedrag van een soort staartkikker die wetenschappelijk bekend staat als "Megophrys nasuta" toen zij de zingende amfibie tegenkwamen.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Master Frog werd opgenomen in The Hit Factory in New York City. Het is een wereldberoemde opnamestudio die is gebruikt door enkele van de grootste namen in de muziek, waaronder Bruce Springsteen, Madonna, Celine Dion en Phil Collins.
StijnStijn answered 2 jaar ago
Meester kikker werd opgenomen in de jungles van centraal Afrika.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
Master Frog werd opgenomen in een moeras bij Gainesville, Florida.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Master Frog werd opgenomen in een studio in Los Angeles, Californië.
DuukDuuk answered 2 jaar ago
Master Frog werd opgenomen op locatie in de moerassen en bayous van Louisiana. Het was belangrijk voor ons om de natuurlijke omgeving waarin deze dieren leven vast te leggen, omdat hun stemgeluid typisch een reactie is op hun omgeving. We gebruikten gespecialiseerde opname-apparatuur en software die in staat was om de kikkergeluiden te isoleren van alle andere achtergrondgeluiden, en we hadden een ongelooflijk team van deskundigen bij de hand die ons hielpen elke individuele kikkergeluid te identificeren. We brachten urenlang door met het bekijken en sorteren van de beelden totdat we de meest uitgebreide collectie kikkergeluiden hadden samengesteld die ooit is opgenomen.