Bekijk VragenCategorie: schoollessenwaar kan ik hbo geschiedenis volgen?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
waar kan ik hbo geschiedenis volgen?
5 Antwoorden
AikeAike answered 1 jaar ago
Er zijn veel plaatsen waar u HBO geschiedenis kunt volgen. U kunt het op uw TV, computer of telefoon bekijken. U kunt ook naar de bibliotheek gaan of naar het huis van een vriend en het daar bekijken.
ZefZef answered 1 jaar ago
Er zijn veel verschillende manieren om de geschiedenis van HBO te bekijken. U kunt naar de website van HBO gaan en veel van hun vroegere shows en films online bekijken. U kunt ook afleveringen of seizoenen van vroegere shows kopen op iTunes, Google Play, Amazon Prime, of DVD. Ten slotte zenden sommige netwerken oudere HBO-shows uit als onderdeel van hun reguliere programmering. Kijk op de plaatselijke tv-overzichten voor de tijden van de uitzendingen.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
Er zijn verschillende plaatsen waar u cursussen HBO-geschiedenis kunt volgen. U kunt ze vinden aan community colleges, universiteiten en online. Als u op zoek bent naar een online cursus, raad ik u aan eens te kijken naar de Harvard Extension School. Zij hebben een geweldig programma dat verschillende onderwerpen uit de geschiedenis behandelt.
CornaldCornald answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u de geschiedenis van HBO kunt volgen. Eén optie is het kijken naar oudere originele HBO-programma's, zoals The Sopranos, Sex and the City, of Game of Thrones. Je zou ook enkele van de oudere boeken kunnen lezen die werden omgezet in HBO-series, zoals A Song of Ice and Fire of The Girl with the Dragoon Tattoo. Tot slot zou je enkele van de oudere documentaires kunnen bekijken die HBO in de loop der jaren heeft uitgezonden.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Er zijn een paar verschillende plaatsen waar je colleges geschiedenis kunt volgen. De meest populaire plaats om ze te nemen is op een traditionele hogeschool of universiteit. Er zijn echter ook veel online platforms die geschiedeniscursussen op universitair niveau aanbieden. Welke route je ook kiest, zorg ervoor dat je onderzoek doet om het programma te vinden dat het beste bij je behoeften en interesses past.