Bekijk VragenCategorie: schoollessenwaar kan ik informatica studeren?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar kan ik informatica studeren?
8 Antwoorden
DuukDuuk answered 2 jaar ago
Er zijn veel plaatsen waar je informatica kunt studeren, zowel online als offline. Maar zoals bij elke discipline, kan de kwaliteit van het onderwijs sterk variëren, afhankelijk van de instelling. Geselecteerde computerwetenschapsprogramma's worden consequent gerangschikt door onafhankelijke organisaties zoals US News and World Report    Enkele goed aangeschreven informatica programma's zijn die aan de Carnegie Mellon University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Stanford University, en de Universiteit van Californië, Berkeley. Volgens werkgeversonderzoeken uitgevoerd door PayScale.com, bieden deze scholen afgestudeerden ook enkele van de hoogste mediane startsalarissen in het veld    Natuurlijk kan niet iedereen naar een van deze topinstituten.
FeddeFedde answered 2 jaar ago
    Computerwetenschappen kan worden bestudeerd op het undergraduate en graduate niveau aan geaccrediteerde hogescholen en universiteiten. Er zijn ook online opties beschikbaar voor degenen die computerwetenschappen willen studeren, maar niet naar een traditionele school willen gaan. Voor meer informatie, zie de volgende link    https://www.
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
    Er zijn veel goede plaatsen om informatica te studeren. Een paar topscholen zijn Stanford University, Massachusetts Institute of Technology (MIT), en Carnegie Mellon University.
FeddeFedde answered 1 jaar ago
Er zijn veel goede plaatsen om informatica te studeren. Een van de beste manieren om de juiste school voor u te vinden is het lezen van beoordelingen en ranglijsten van onafhankelijke organisaties zoals U.S. News & World Report, Princeton Review, of Computer Science Rankings. Je kunt ook je vrienden en familie die misschien al op de universiteit hebben gezeten om hun aanbevelingen vragen. Enkele scholen die sterk worden aanbevolen zijn Stanford University, Carnegie Mellon University, Massachusetts Institute of Technology (MIT) en California Institute of Technology (Caltech). Er zijn echter nog vele andere uitstekende scholen die computerwetenschappen aanbieden, dus doe goed onderzoek voordat je een beslissing neemt.
StijnStijn answered 1 jaar ago
//www.
BramBram answered 1 jaar ago
Als je informatica wilt studeren, zijn er veel goede opties. Hier zijn slechts een paar van de vele plaatsen waar je dit vakgebied kunt bestuderen: Als je informatica wilt studeren op universitair niveau, zijn er tal van topinstituten die deze graad aanbieden. Een paar van de meest populaire keuzes zijn Stanford University, MIT, Carnegie Mellon University, en UC Berkeley. Deze scholen beschikken over wereldberoemde faculteit, state-of-the-art faciliteiten, en uitgebreide middelen die u kunnen helpen slagen in je studie. Er zijn ook veel uitstekende online onderwijsprogramma's die computerwetenschappen graden aan te bieden.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Er zijn een paar routes die je kunt nemen om informatica te studeren. Je kunt naar een vierjarige universiteit, of je kunt kiezen voor een kortere, meer gespecialiseerde route. Als je geïnteresseerd bent in het bijwonen van een 4-jarige universiteit, dan moet je kijken op de lijst van scholen die zijn geaccrediteerd door de Computing Accreditation Commission (CAC) van ABET. Op deze lijst staan enkele van de topuniversiteiten in de Verenigde Staten, zoals MIT en UC Berkeley. Als je op zoek bent naar iets meer gespecialiseerd, zijn er een aantal uitstekende informatica programma's die worden aangeboden op verschillende beroepsscholen en instituten. Deze scholen bieden vaak versnelde programma's aan die in slechts 12 maanden kunnen worden voltooid.
ArendArend answered 1 jaar ago
Er zijn veel goede plaatsen om informatica te studeren. Enkele van de meest prestigieuze universiteiten ter wereld bieden programma's in computerwetenschappen aan, waaronder MIT, Stanford en UC Berkeley. Maar als je op zoek bent naar een meer betaalbare optie, zijn er ook veel community colleges en online scholen die programma's in computerwetenschappen aanbieden. Bijvoorbeeld, de Universiteit van Illinois op Urbana-Champaign biedt een uitstekende online master's degree programma in de informatica.