Bekijk VragenCategorie: schoollessenwaar staat geschiedenis op een ipad?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar staat geschiedenis op een ipad?
4 Antwoorden
DimitriDimitri answered 2 jaar ago
Er zijn een aantal apps waarmee je boeken en artikelen over geschiedenis op je iPad kunt lezen.
EvertEvert answered 2 jaar ago
Er zijn verschillende geschiedenis-apps voor de iPad. Een populaire app heet "The Past". Het bevat gedetailleerde informatie over meer dan 4.000 historische figuren en gebeurtenissen.   Een andere app die interessant kan zijn, heet "HistoryPin". Hiermee kunnen gebruikers foto's en video's van verschillende historische momenten over de hele wereld bekijken.   Er zijn ook veel geschiedenisboeken die op de iPad kunnen worden gedownload. Enkele voorbeelden zijn "World History: Patterns of Interaction" en "U.S. History: Reconstruction to the Present".
ArnoArno answered 2 jaar ago
Om uw geschiedenis op een iPad te vinden, opent u de Safari-app en tikt u op het pictogram Bladwijzers. Tik vervolgens op de map Geschiedenis om een lijst te zien van webpagina's die u in het verleden hebt bezocht. Je kunt ook naar specifieke geschiedenis-items zoeken door op het tabblad Zoeken onder in het scherm te tikken. Zo kun je je surfgeschiedenis bekijken in Safari op je iPhone of iPad:   Open Safari als het nog niet open is. Tik onder in het scherm op Bibliotheek . Tik op Geschiedenis . Doe een van de volgende dingen:       Recente geschiedenis weergeven: Scroll naar de bovenkant van de pagina en tik op Vandaag . Of, knijp dicht met drie vingers.
ArnoArno answered 1 jaar ago
De geschiedenis van de iPad kan worden gevonden op de apple.com website onder het iPad modellen gedeelte. Hier vindt u een algemene geschiedenis van elk model en wanneer het is uitgebracht. Als u meer specifieke informatie over uw eigen individuele iPad wilt weten, kunt u dit vinden door naar Instellingen > Algemeen > Over te gaan. Hier vindt u informatie zoals uw specifieke modelnummer en serienummer, evenals de datum waarop uw iPad werd vervaardigd.