Bekijk VragenCategorie: schoollessenwaar staat geschiedenis op google?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
waar staat geschiedenis op google?
5 Antwoorden
TijmenTijmen answered 1 jaar ago
Google heeft een geschiedenispagina die u kunt openen. Hier is een directe link: https://www.google.com/history/. U kunt ook naar het gedeelte Geschiedenis van Google Maps gaan om uw vroegere locaties en activiteiten te bekijken. Om deze informatie te bekijken, opent u Google Maps en klikt u op Menu > Uw plaatsen > Geschiedenis.
ZefZef answered 1 jaar ago
Verrassend genoeg staat geschiedenis niet op google. Google vertrouwt in plaats daarvan op de geschiedenis opdrachtregel tool. Dit is waarschijnlijk omdat google geen gebruikersgegevens wil bijhouden op dezelfde manier als een traditionele webbrowser dat zou doen. Zonder een geschiedenisfunctie is het moeilijker voor google om gegevens over gebruikersgedrag te verzamelen. Dit zou kunnen worden gezien als een privacyvoordeel voor google, hoewel sommige gebruikers misschien de voorkeur geven aan het gemak van een geschiedenisfunctie die toegankelijk is vanuit hun browser. Uiteindelijk ligt de beslissing over het al dan niet opnemen van een geschiedenisfunctie bij de ontwikkelaars van google.
ValentijnValentijn answered 1 jaar ago
In de zoekbalk, typ "Geschiedenis van Google." De eerste link die verschijnt is "De geschiedenis van Google" Klik erop en je wordt doorverwezen naar een website met alle informatie die je nodig hebt.
LaurensLaurens answered 1 jaar ago
U kunt geschiedenis vinden op Google door een eenvoudige zoekopdracht uit te voeren. Voer de trefwoorden "geschiedenis Google" in de zoekbalk in en druk op enter. U komt dan op een pagina met verschillende resultaten waar u meer te weten kunt komen over hoe u geschiedenis kunt vinden op Google.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Waar is de geschiedenis op Google? Het antwoord hangt af van wat voor soort geschiedenis u zoekt. Als u de webpagina's wilt zien die u onlangs hebt bezocht, bevindt die geschiedenis zich in de cache van uw browser. Als u daarentegen geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Google's zoekresultatenpagina's, dan vindt u die informatie opgeslagen in uw Google-account.