Bekijk VragenCategorie: onderwijswaar staat mijn diploma geregistreerd?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waar staat mijn diploma geregistreerd?
6 Antwoorden
AikeAike answered 2 jaar ago
Je diploma's moeten worden geregistreerd bij de administratief medewerker van je school. De directeur van de onderwijsinspectie is er meestal verantwoordelijk voor dat alle diploma's van studenten correct worden geregistreerd en gelokaliseerd. Je kunt bij de administratie van je school navragen of ze iets over je diploma hebben. Daarnaast hebben veel scholen een online database van al hun afgestudeerden, die u in staat zijn om te zoeken naar uw diploma informatie te vinden. Websites van scholen hebben ook vaak een lijst van recent afgestudeerden, die je kan helpen om je diploma informatie te vinden. Ten slotte zou je kunnen proberen contact op te nemen met het alumnibureau van je school, omdat zij misschien gegevens hebben over waar afgestudeerden hun diploma hebben gehaald.
PieterPieter answered 2 jaar ago
Er is geen centraal register voor diploma's, dus het hangt er echt vanaf waar je je diploma hebt gehaald. Als het van een hogeschool of universiteit in de Verenigde Staten komt, moet je diploma geregistreerd zijn bij de school zelf. Je kunt de contactgegevens van het registratiekantoor meestal vinden op de website van de school. Als je diploma van een school buiten de Verenigde Staten komt, moet je bij die school navragen waar het is geregistreerd.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
In het algemeen staat je diploma geregistreerd bij de instelling die het heeft uitgereikt. Dus als je bent afgestudeerd aan de universiteit van XYZ, dan staat je diploma daar geregistreerd. Er kunnen speciale omstandigheden zijn waarbij je diploma elders wordt geregistreerd, maar meestal is dat bij de school waar je het hebt gehaald.
ZefZef answered 2 jaar ago
De graad wordt geregistreerd bij de staat waar uw school is gevestigd. U kunt deze informatie vinden op de website van uw school of door contact op te nemen met het registratiekantoor. Meestal moet u uw naam, geboortedatum en sofi-nummer opgeven om een kopie van uw afschrift of diploma te ontvangen.
FrankyFranky answered 2 jaar ago
Elk land heeft andere regels en voorschriften voor wat nodig is om in dat land als beroepsbeoefenaar te mogen werken. In de Verenigde Staten kunt u op de website van de Council for Higher Education een lijst vinden van alle geaccrediteerde universiteiten. Zodra u uw diploma hebt behaald, moet u zich wenden tot de verplegingsraad van uw staat om te zien welke specifieke vereisten er zijn om in uw staat als verpleegkundige geregistreerd te worden.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Dit is een vraag die alleen uw universiteit kan beantwoorden. Elke universiteit heeft haar eigen proces en procedures voor het registreren van diploma's. U zult waarschijnlijk contact moeten opnemen met de registratiedienst of de afdeling alumnizaken van uw alma mater om te weten te komen waar uw diploma is geregistreerd.