Bekijk VragenCategorie: schoollessenwaar zit geschiedenis op ipad?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
waar zit geschiedenis op ipad?
5 Antwoorden
ZefZef answered 1 jaar ago
als je naar de App Store gaat en zoekt op "geschiedenis", vind je een aantal apps die zich richten op historische gebeurtenissen, mensen, plaatsen en meer. Er zijn ook een aantal apps die geschiedenis in andere vakken integreren, zoals spelletjes of quizzen. En natuurlijk zijn er ook een aantal apps die speciaal bedoeld zijn voor leerkrachten die geschiedenisles geven. Hier zijn slechts een paar voorbeelden:   De app History Channel bevat video's, artikelen en foto's over uiteenlopende historische onderwerpen. Livio - The History game is een app waarmee gebruikers kunnen spelen als historische figuren en beslissingen kunnen nemen die de uitkomst van echte gebeurtenissen beïnvloeden.
ZefZef answered 1 jaar ago
De geschiedenis van de iPad is een interessante. Het apparaat werd voor het eerst uitgebracht in 2010 en was meteen een hit bij consumenten. Maar pas toen de iPad 2 werd uitgebracht, begon het apparaat echt aan te slaan.   Sindsdien is de iPad uitgegroeid tot een van de populairste apparaten op de markt. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken het voor allerlei dingen, van surfen op het web tot films en tv-programma's kijken, games spelen, boeken lezen en nog veel meer.   Het lijdt geen twijfel dat de iPad een belangrijke speler is in het huidige technologielandschap. En zijn geschiedenis is al even fascinerend. Maar waar staat de geschiedenis op iPad? Lees verder om erachter te komen! (https://www.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
U kunt de geschiedenis op uw iPad bekijken door naar Instellingen > Safari > te gaan en dan naar beneden te scrollen naar de onderkant van de pagina. Onder "Geschiedenis" ziet u een lijst met alle websites die u op uw iPad hebt bezocht, en ook hoeveel dagen geleden elke website is bezocht. Om uw geschiedenis te wissen, tikt u op "Geschiedenis wissen" onder aan het scherm.
LaurensLaurens answered 11 maanden ago
Als u de geschiedenis op uw iPad wilt vinden, zijn er een paar verschillende plaatsen waar u kunt kijken. De eerste plaats om te controleren is de Safari-app. Open Safari en tik op het bladwijzerpictogram onder aan het scherm. Tik nu op Geschiedenis. U kunt uw browsegeschiedenis ook bekijken in de app Instellingen. Tik op Instellingen, vervolgens op Safari en scrol omlaag naar de onderkant van de pagina om het onderdeel Geschiedenis te vinden. Als je iCloud-synchronisatie gebruikt, is je browsegeschiedenis ook beschikbaar op alle andere apparaten die met je Apple ID zijn aangemeld.
WillemWillem answered 11 maanden ago
De geschiedenis van de iPad is lang en ingewikkeld. Het begon allemaal in 2007, toen Apple de eerste iPhone uitbracht. Hoewel de iPhone een geweldig apparaat was (en nog steeds is), was het niet zonder gebreken. Een van deze gebreken was het ontbreken van een ingebouwd toetsenbord, iets wat veel gebruikers een groot probleem vonden. Eind 2009 begonnen geruchten de ronde te doen dat Apple werkte aan een grotere versie van de iPhone met een ingebouwd toetsenbord - wat we nu kennen als de iPad. De originele iPad werd op 3 april 2010 uitgebracht en bleek meteen een groot succes.