Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswaar zit het command toets ipad?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
Hoe kan ik mijn ipadkeyboard  het beste manoeuvreren  zodat ik altijd gemakkelijk de command toets kan indrukken?
12 Antwoorden
FrankyFranky answered 2 jaar ago
De opdrachttoets op de iPad bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het toetsenbord. Het wordt weergegeven door een klein, zwart vierkantje.
BrentBrent answered 2 jaar ago
De opdrachttoets op de iPad bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het apparaat. Er staat een klein vierkant pictogram op dat lijkt op het pictogram van Systeemvoorkeuren.
PieterPieter answered 2 jaar ago
Er is geen aparte 'opdracht'-toets op de iPad, zoals op een traditioneel toetsenbord. Je kunt echter wel veel van dezelfde functies gebruiken door verschillende vingerzettingen te gebruiken op het Multi-Touch-toetsenbord. Hier volgt een korte opsomming van de populairste commando's en hoe je die met verschillende vingerzettingen kunt activeren    -een hoofdletter typen: Tik met één vinger op de Shift-toets en tik vervolgens met een andere vinger op de letter die je in hoofdletters wilt typen. U kunt ook de Shift-toets aanraken en vasthouden, en vervolgens met uw vinger naar de letter schuiven die u in hoofdletters wilt typen.
BrendanBrendan answered 2 jaar ago
De Command-toets bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het iPad toetsenbord. Hij bevindt zich naast de Control-toets en ziet eruit als een ⌘ symbool.
WillemWillem answered 1 jaar ago
De commandotoets op de iPad bevindt zich in de linkerbovenhoek van het toetsenbord. Hij wordt voorgesteld door een ⌘ symbool.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
De opdrachttoets op de iPad bevindt zich linksonder op het toetsenbord. Hij heeft een symbool dat lijkt op een Windows-logo of de return-toets van een typemachine.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
De commandotoets op de iPad bevindt zich in de linkerbovenhoek van het toetsenbord. Hij wordt voorgesteld door een klein grijs vakje met een chevron die omhoog wijst.
JorisJoris answered 1 jaar ago
De commandotoets op de iPad bevindt zich linksonder op het toetsenbord.
ErnestErnest answered 1 jaar ago
De opdrachttoets op de iPad bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het toetsenbord. Het is gelabeld met een ⌘ symbool.
HesselHessel answered 1 jaar ago
Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat de locatie van de opdrachttoets op een iPad afhankelijk is van het specifieke model en de softwareversie die u hebt. Er zijn echter wel een paar algemene tips die u kunnen helpen om hem te vinden Als u een ouder iPad-model gebruikt, bevindt de opdrachttoets zich waarschijnlijk op de bovenste rij toetsen, aan de rechterkant. Op nieuwere modellen bevindt de opdrachtknop zich aan de onderkant van de toetsen, ook aan de rechterkant Als u niet zeker weet waar de opdrachttoets zich bevindt, kunt u in beide gevallen zoeken naar een toets met een Apple logo of symbool.
GijsGijs answered 1 jaar ago
Er is geen "commando-toets" op de iPad. Apple heeft de functionaliteit van de iPad sterk beperkt in vergelijking met een echte computer, dus er zijn maar weinig sneltoetsen die u kunt gebruiken. De sneltoetsen die er wel zijn, staan vermeld in de sectie Toetsenbordinstellingen van de Instellingen-app van de iPad. Over het algemeen is de iPad echter zeer beperkt in wat je ermee kunt doen in vergelijking met een volwaardige computer. Dus als je op zoek bent naar een apparaat waarmee je serieus aan de slag kunt, ben je beter af met iets anders.
BrentBrent answered 1 jaar ago
Het bevindt zich in de linkerbovenhoek van het iPad toetsenbord.