Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswaar zit het command toets ipad?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

Hoe kan ik mijn ipadkeyboard  het beste manoeuvreren  zodat ik altijd gemakkelijk de command toets kan indrukken?

4 Antwoorden
FrankyFranky answered 2 maanden ago

De opdrachttoets op de iPad bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het toetsenbord. Het wordt weergegeven door een klein, zwart vierkantje.

BrentBrent answered 2 maanden ago

De opdrachttoets op de iPad bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het apparaat. Er staat een klein vierkant pictogram op dat lijkt op het pictogram van Systeemvoorkeuren.

PieterPieter answered 2 maanden ago

Er is geen aparte ‘opdracht’-toets op de iPad, zoals op een traditioneel toetsenbord. Je kunt echter wel veel van dezelfde functies gebruiken door verschillende vingerzettingen te gebruiken op het Multi-Touch-toetsenbord. Hier volgt een korte opsomming van de populairste commando’s en hoe je die met verschillende vingerzettingen kunt activeren 
 
-een hoofdletter typen: Tik met één vinger op de Shift-toets en tik vervolgens met een andere vinger op de letter die je in hoofdletters wilt typen. U kunt ook de Shift-toets aanraken en vasthouden, en vervolgens met uw vinger naar de letter schuiven die u in hoofdletters wilt typen.

BrendanBrendan answered 2 maanden ago

De Command-toets bevindt zich in de linkerbenedenhoek van het iPad toetsenbord. Hij bevindt zich naast de Control-toets en ziet eruit als een ⌘ symbool.