Bekijk VragenCategorie: lerarenwaarom ben je leraar geworden?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waarom ben je leraar geworden?
6 Antwoorden
EvertEvert answered 2 jaar ago
Ik ben leraar geworden omdat ik graag met kinderen werk en hen help te leren en te groeien. Ik geloof ook dat onderwijs een van de belangrijkste dingen is die een mens kan hebben, en ik voel me gelukkig dat ik leerlingen kan helpen een begin te maken met hun onderwijsreis. Lesgeven is ook een zeer lonend beroep, en ik geniet ervan om mijn leerlingen te zien slagen, zowel op school als in het leven.
DouweDouwe answered 2 jaar ago
Er zijn veel redenen waarom ik leraar ben geworden, maar de belangrijkste is dat ik een verschil wilde maken in het leven van leerlingen. Ik hou ervan om met kinderen te werken en hen te helpen leren en groeien. Lesgeven is een uitdagend en dankbaar beroep en ik voel me bevoorrecht dat ik elke dag met leerlingen mag werken. Ik heb een passie voor lesgeven en geloof dat het een van de belangrijkste beroepen in onze samenleving is.
DimitriDimitri answered 2 jaar ago
Leraar worden was een van de belangrijkste beslissingen die ik ooit heb genomen. Ik werk graag met leerlingen en help hen op te groeien tot zelfverzekerde, succesvolle volwassenen. Elke dag word ik geïnspireerd door het potentieel dat elke leerling heeft om een verschil te maken in de wereld. Lesgeven is een ongelooflijk dankbaar beroep en ik voel me bevoorrecht dat ik elke dag met leerlingen mag werken.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Ik ben leraar geworden omdat ik graag met leerlingen werk en hen help te leren. Ik vind het ook leuk hen te leren kritisch te denken en problemen op te lossen. Ik voel me bevoorrecht om leraar te zijn, en ik ben vastbesloten om mijn leerlingen kwaliteitsonderwijs te geven dat hen zal helpen slagen in het leven.
CornaldCornald answered 2 jaar ago
Ik ben leraar geworden omdat ik een verschil wilde maken in de wereld. Lesgeven is een van de belangrijkste banen die er zijn, en het is een eer om jonge mensen te helpen vormen. Ik hou ook van leren, en ik denk dat een van de beste dingen van lesgeven is dat je nooit stopt met leren. Elke dag in de klas is een kans om iets nieuws te leren, en ik ben voortdurend verbaasd over hoeveel mijn leerlingen mij leren.
FeddeFedde answered 2 jaar ago
Nadat ik een paar jaar in het bedrijfsleven had gewerkt, besefte ik dat ik iets zinvollers met mijn leven wilde doen. Ik wilde een verschil maken in het leven van mensen en lesgeven leek me de perfecte manier om dat te doen. Ik vind het heerlijk om leerlingen te helpen leren en groeien, en ze te zien ontwikkelen tot zelfverzekerde jonge volwassenen is een van de meest dankbare dingen aan het leraarschap. Ik ben ook gepassioneerd door onderwijshervormingen en hoop een positieve invloed te hebben op het onderwijs als geheel. Lesgeven is uitdagend maar ook ongelooflijk lonend en ik zou het voor niets willen ruilen.