Bekijk VragenCategorie: lerarenwaarom engels docent worden?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

waarom engels docent worden?

2 Antwoorden
DouweDouwe answered 1 maand ago

Er zijn veel redenen om leraar Engels te worden. Misschien heb je een liefde voor de taal en wil je die delen met anderen. Misschien wilt u mensen helpen Engels te leren zodat ze succesvol kunnen zijn op school of op het werk. Of misschien vindt u het gewoon leuk om met studenten te werken en hen te helpen hun mogelijkheden ten volle te benutten.
 
Wat uw redenen ook mogen zijn, leraar Engels worden kan een zeer lonende ervaring zijn. U ziet uw leerlingen vooruitgaan en groeien, u ziet hoe ze nieuwe vaardigheden ontwikkelen en zelfvertrouwen krijgen in het gebruik van de taal.

DuukDuuk answered 1 maand ago

Omdat Engels de meest gesproken taal ter wereld is, en het kunnen onderwijzen ervan je de kans geeft om je liefde voor het leren van talen met anderen te delen, terwijl je hen ook helpt om hun communicatievaardigheden te verbeteren.
 
In veel landen is er ook veel vraag naar leraren Engels, dus er is veel potentieel voor reizen en internationale werkmogelijkheden. En Engels onderwijzen kan een zeer lonende carrière zijn, zowel financieel als emotioneel.