Bekijk VragenCategorie: onderwijswaarom middelbare scholen dicht moeten?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waarom middelbare scholen dicht moeten?
6 Antwoorden
BramBram answered 2 jaar ago
Er zijn veel redenen waarom middelbare scholen zouden moeten sluiten, maar dit zijn er maar een paar: 1. Middelbare scholen zijn extreem duur in beheer en onderhoud. 2. Ze zijn vaak erg groot en uitgestrekt, wat het moeilijk maakt om kwaliteitsonderwijs te bieden aan alle leerlingen. 3. Het kunnen gevaarlijke en onhandelbare plaatsen zijn, die vaak leiden tot vechtpartijen en andere disciplinaire problemen. 4. De sociale atmosfeer op middelbare scholen is vaak giftig en uitsluitend, waardoor een onaangename omgeving voor de leerlingen ontstaat.
ArendArend answered 2 jaar ago
Er zijn veel redenen waarom middelbare scholen moeten sluiten. In de eerste plaats zijn middelbare scholen ongelooflijk duur om te exploiteren. Er is veel personeel voor nodig en ze liggen vaak in dure vastgoedmarkten. Door middelbare scholen te sluiten zou veel geld kunnen worden bespaard. Een andere reden om middelbare scholen te sluiten is dat ze niet erg effectief zijn in het onderwijzen van studenten. Studies hebben aangetoond dat leerlingen beter leren als ze in kleine klassen zitten met ervaren leraren. Middelbare scholen hebben vaak grote klassen met onervaren leraren. Dit is geen recept voor succes. Het sluiten van middelbare scholen zou studenten ook dwingen onafhankelijker en verantwoordelijker te zijn. In de echte wereld zijn er geen volwassenen die rondhangen om ervoor te zorgen dat je je werk doet of je gedraagt.
StijnStijn answered 2 jaar ago
Ga zitten, het is tijd voor een geschiedenisles middelbare scholen moeten sluiten omdat ze hun doel niet meer dienen. Toen middelbare scholen werden opgericht, waren ze bedoeld om een hoger opleidingsniveau te bieden aan studenten die een loopbaan wensten op gebieden als geneeskunde of rechten. Na verloop van tijd verschoof het zwaartepunt van middelbare scholen echter van academische vakken naar socialisatie. Deze verandering begon rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw, toen de jeugdcultuur steeds meer opgang maakte. Middelbare scholen werden plaatsen waar tieners samen konden komen en konden socialiseren met hun leeftijdgenoten, weg van het waakzame oog van hun ouders of andere volwassenen.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Er zijn een aantal redenen waarom middelbare scholen zouden moeten sluiten, maar twee van de belangrijkste zijn dat ze onnodig zijn en dat ze de school-naar-de-gevangenis pijplijn vergemakkelijken. Ten eerste is er geen bewijs dat middelbare scholen de academische resultaten van leerlingen verbeteren. Er zijn zelfs aanwijzingen dat middelbare scholen een negatief effect hebben op de prestaties van leerlingen. Ten tweede verwijst de school-tot-gevangenis pijplijn naar de manier waarop scholen leerlingen in het strafrechtsysteem brengen. Dit gebeurt op een aantal manieren, maar een van de meest voorkomende is het zerotolerancebeleid dat kleine overtredingen zoals spijbelen of te laat komen strafbaar stelt. Het resultaat is dat leerlingen een strafblad krijgen dat het voor hen moeilijk maakt..
GijsGijs answered 1 jaar ago
Er zijn een aantal redenen waarom middelbare scholen zouden moeten sluiten, maar hier zijn er slechts een paar: 1) Middelbare scholen zijn overbodig. Ze werden meer dan 100 jaar geleden opgericht in een tijdperk waarin de enige weg naar een succesvolle toekomst een formele opleiding was. Dat is echter niet langer het geval. Met de komst van online leren en andere flexibele onderwijsopties zijn middelbare scholen voor de meeste studenten niet langer nodig. 2) Middelbare scholen zijn schadelijk voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid van studenten. Ze creëren een omgeving die stressvol en competitief is, wat schadelijk kan zijn voor het welzijn van studenten.
GerbenGerben answered 1 jaar ago
Er zijn een paar redenen waarom middelbare scholen zouden moeten sluiten. Eén reden is dat de omgeving op middelbare scholen niet bevorderlijk is voor het leren. De andere reden is dat met de opkomst van de technologie, studenten thuis kunnen leren. Tenslotte zijn middelbare scholieren niet klaar voor een volwassen omgeving.