Bekijk VragenCategorie: onderwijswaarom middelbare scholen dicht moeten?
Avatargast Staf asked 1 maand ago

waarom middelbare scholen dicht moeten?

3 Antwoorden
BramBram answered 1 maand ago

Er zijn veel redenen waarom middelbare scholen zouden moeten sluiten, maar dit zijn er maar een paar: 1. Middelbare scholen zijn extreem duur in beheer en onderhoud. 2. Ze zijn vaak erg groot en uitgestrekt, wat het moeilijk maakt om kwaliteitsonderwijs te bieden aan alle leerlingen. 3. Het kunnen gevaarlijke en onhandelbare plaatsen zijn, die vaak leiden tot vechtpartijen en andere disciplinaire problemen. 4. De sociale atmosfeer op middelbare scholen is vaak giftig en uitsluitend, waardoor een onaangename omgeving voor de leerlingen ontstaat.

ArendArend answered 1 maand ago

Er zijn veel redenen waarom middelbare scholen moeten sluiten. In de eerste plaats zijn middelbare scholen ongelooflijk duur om te exploiteren. Er is veel personeel voor nodig en ze liggen vaak in dure vastgoedmarkten. Door middelbare scholen te sluiten zou veel geld kunnen worden bespaard. Een andere reden om middelbare scholen te sluiten is dat ze niet erg effectief zijn in het onderwijzen van studenten. Studies hebben aangetoond dat leerlingen beter leren als ze in kleine klassen zitten met ervaren leraren. Middelbare scholen hebben vaak grote klassen met onervaren leraren. Dit is geen recept voor succes. Het sluiten van middelbare scholen zou studenten ook dwingen onafhankelijker en verantwoordelijker te zijn. In de echte wereld zijn er geen volwassenen die rondhangen om ervoor te zorgen dat je je werk doet of je gedraagt.

StijnStijn answered 1 maand ago

Ga zitten, het is tijd voor een geschiedenisles middelbare scholen moeten sluiten omdat ze hun doel niet meer dienen. Toen middelbare scholen werden opgericht, waren ze bedoeld om een hoger opleidingsniveau te bieden aan studenten die een loopbaan wensten op gebieden als geneeskunde of rechten. Na verloop van tijd verschoof het zwaartepunt van middelbare scholen echter van academische vakken naar socialisatie. Deze verandering begon rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw, toen de jeugdcultuur steeds meer opgang maakte. Middelbare scholen werden plaatsen waar tieners samen konden komen en konden socialiseren met hun leeftijdgenoten, weg van het waakzame oog van hun ouders of andere volwassenen.