Bekijk VragenCategorie: Talenwaarom moet ik chinees leren?
Avatargast Staf asked 1 jaar ago
waarom moet ik chinees leren?
3 Antwoorden
AikeAike answered 1 jaar ago
Er zijn een paar redenen waarom u Chinees zou willen leren. 1) China is het dichtstbevolkte land ter wereld en zal naar verwachting in de komende tien jaar de grootste economie ter wereld worden. Een beetje Chinees kennen geeft u een concurrentievoordeel op de wereldmarkt. 2) De Chinese cultuur is een van de oudste en meest complexe ter wereld. Leren over China en zijn bevolking kan u helpen een dieper inzicht te krijgen in de menselijke geschiedenis en cultuur. 3) Mandarijn is een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties, dus als je weet hoe je het moet spreken kan dat zeer nuttig zijn voor je carrière.
ZefZef answered 1 jaar ago
Er zijn veel redenen waarom u Chinees zou willen leren. Sommige redenen kunnen praktisch zijn, zoals het feit dat Chinees de meest gesproken taal ter wereld is, en dat kennis ervan u een concurrentievoordeel geeft op de arbeidsmarkt. Andere redenen kunnen meer persoonlijk zijn, zoals een band willen opbouwen met je erfgoed of je begrip van de Chinese cultuur willen verdiepen. Wat uw reden ook is om deze complexe en fascinerende taal te willen leren, weet dat het met toewijding en hard werken zeker mogelijk is.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Er zijn vele redenen waarom u Chinees zou willen leren. Enkele van de belangrijkste redenen zijn de volgende: 1. China is de op één na grootste economie ter wereld en zal naar verwachting in 2030 de grootste economie ter wereld zijn. Chinees leren geeft je een concurrentievoordeel in de huidige wereldeconomie. 2. China is een belangrijke speler op het wereldtoneel en zijn invloed neemt elke dag toe. Door Chinees te leren kun je beter begrijpen wat er in de wereld gebeurt en deelnemen aan wereldwijde discussies over belangrijke kwesties. 3. De Chinese cultuur is rijk en fascinerend. Leren over de Chinese cultuur zal je een nieuwe kijk op de wereld geven. 4.