Bekijk VragenCategorie: Talenwaarom moet ik frans leren?
Avatargast Staf asked 2 maanden ago

waarom moet ik frans leren?

2 Antwoorden
HesselHessel answered 2 maanden ago

Je hoeft natuurlijk geen Frans te leren, maar het kan wel een enorm lonende ervaring zijn. Frankrijk is een prachtig land met een rijke cultuur en geschiedenis. Als u de taal leert, zult u alles wat Frankrijk te bieden heeft beter kunnen waarderen.
 
Bovendien kan Frans spreken nuttig zijn voor uw carrière. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een wereldwijd bereik, en in staat zijn om in meerdere talen te communiceren is altijd een pluspunt. Als u in een Franssprekende omgeving wilt werken of zaken wilt doen met Franse klanten, zal het leren van de taal u een grote voorsprong geven.
 
Bovendien, vanuit een puur persoonlijk standpunt, is het leren van een nieuwe taal een geweldige prestatie die je kan helpen je horizon te verbreden.

CiscoCisco answered 2 maanden ago

Er zijn veel redenen waarom iemand Frans zou willen leren. Misschien bent u van plan een reis naar Frankrijk of een ander Franstalig land te maken en wilt u met de plaatselijke bevolking kunnen communiceren. Of misschien bent u geïnteresseerd in de Franse cultuur en geschiedenis. Misschien bent u een student die in het buitenland in Frankrijk wil studeren of een diploma wil behalen met een concentratie in Frans. Wat uw redenen ook zijn, Frans leren kan een lonende ervaring zijn.
 
Hier zijn enkele van de voordelen van Frans leren:
 
– Je verbetert je communicatievaardigheden.