Bekijk VragenCategorie: onderwijswaarom staat mijn diploma niet op duo?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
waarom staat mijn diploma niet op duo?
4 Antwoorden
LaurensLaurens answered 2 jaar ago
Sommige diploma's en certificaten zijn mogelijk niet beschikbaar op Duo omdat de uitgevende instelling ons nog niet in staat heeft gesteld het document weer te geven. We zijn altijd bezig om meer instellingen toe te voegen, dus kom later nog eens terug als uw document momenteel niet wordt weergegeven. U kunt de echtheid van uw diploma of certificaat ook controleren door contact op te nemen met uw instelling.
ErnestErnest answered 2 jaar ago
Omdat uw diploma geen geregistreerde onderwijsinstelling is op Duo.
MaartenMaarten answered 1 jaar ago
Duo is een veilige inlogdienst die single sign-on toegang biedt tot veel websites. Uw school gebruikt Duo waarschijnlijk om de toegang tot online bronnen te beheren, zoals uw studentenportaal, e-mail en cursusmateriaal. Als u problemen ondervindt bij het inloggen op de website van uw school met Duo, neem dan contact op met de IT-afdeling van uw school voor hulp.
DouweDouwe answered 1 jaar ago
Duo is een veilig credential management systeem waarmee u uw academische referenties kunt bekijken en delen met werkgevers, collega's en andere derde partijen. Uw diploma staat mogelijk niet in Duo omdat uw school of werkgever het nog niet in het systeem heeft geüpload. Als u hulp nodig hebt bij het uploaden van uw diploma, neem dan contact op met de instelling die uw diploma heeft afgegeven.