Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer beginnen schoolexamens 2021?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer beginnen schoolexamens 2021?
10 Antwoorden
ErnestErnest answered 2 jaar ago
De schoolexamens beginnen gewoonlijk eind mei of begin juni. Voor het academisch jaar 2021 beginnen de schoolexamens op maandag 31 mei.
MaartenMaarten answered 2 jaar ago
De schoolexamens in 2021 beginnen in de maand mei, en de meeste grote examens vinden plaats in de laatste twee weken van de maand. Zoals gebruikelijk worden de data voor de afzonderlijke examens pas kort voor de examens bekendgemaakt. De meeste eindexamens op middelbare scholen en hogescholen zullen echter tussen 17 en 31 mei plaatsvinden.
ArnoArno answered 1 jaar ago
De meeste scholen in de Verenigde Staten beginnen hun examens eind april of begin mei.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
De schoolexamens in de Verenigde Staten beginnen meestal eind mei of begin juni. De specifieke datum verschilt echter van staat tot staat. Zo beginnen de examens in New York gewoonlijk op de laatste woensdag van mei, terwijl de examens in Californië gewoonlijk op de eerste maandag van juni beginnen.
CiscoCisco answered 1 jaar ago
In de meeste staten van de VS beginnen de schoolexamens tussen half mei en begin juni. Informeer bij uw plaatselijke schooldistrict naar de specifieke data voor uw regio.
BramBram answered 1 jaar ago
De schoolexamens beginnen meestal in de maand mei.
BrendanBrendan answered 1 jaar ago
De zomer is een geweldige tijd voor studenten om examens af te leggen, omdat ze dan niet op school zitten en meer vrije tijd hebben. College- en doctoraalstudenten hebben vaak de mogelijkheid om in mei of juni examens af te leggen. Veel studenten geven er de voorkeur aan in de zomer examens af te leggen, zodat ze zich tijdens het schooljaar op hun studie kunnen concentreren. In 2021 beginnen de schoolexamens eind mei en lopen ze door tot in juni.
JorisJoris answered 1 jaar ago
Antwoord De schoolexamens voor 2021 in de Verenigde Staten beginnen volgens de planning op 5 april. Deze datum kan echter veranderen, afhankelijk van het schooldistrict. Neem contact op met het schooldistrict van uw kind voor specifieke data en tijden.
TeunTeun answered 1 jaar ago
De schoolexamens in de Verenigde Staten beginnen meestal eind mei of begin juni. Voor het schooljaar 2021 beginnen ze op dinsdag 31 mei.
FrankyFranky answered 1 jaar ago
Het begin van de schoolexamens in de Verenigde Staten verschilt per staat, maar ze beginnen meestal eind april of begin mei.