Bekijk VragenCategorie: schoolexamenswanneer begint de school examens?
Avatargast Staf asked 2 jaar ago
wanneer begint de school examens?
8 Antwoorden
JorisJoris answered 2 jaar ago
De schoolexamens beginnen gewoonlijk begin mei.
EvertEvert answered 1 jaar ago
In India beginnen de schoolexamens rond de maand maart. De precieze data hangen echter af van de school en de klas waar je in zit. Voor de 10e klas bijvoorbeeld, beginnen de examens op 5 maart 2020 en eindigen op 21 maart 2020. Als je in de 12e klas zit, beginnen de examens iets eerder, namelijk op 2 maart 2020 en eindigen ze op 18 maart 2020. Het hangt dus echt af van in welke klas je zit en voor welk bestuur je examen doet.
DimitriDimitri answered 1 jaar ago
De meeste schoolexamens beginnen in de maand mei.
PieterPieter answered 1 jaar ago
Het schooljaar begint meestal begin september en eindigt eind mei of begin juni. De examens beginnen meestal enkele weken na afloop van het schooljaar.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
De meeste scholen in de Verenigde Staten beginnen eind mei of begin juni met hun examens. Informeer bij je specifieke school om een beter idee te krijgen van wanneer je examens beginnen.
LuukLuuk answered 1 jaar ago
In de Verenigde Staten beginnen de schoolexamens meestal begin mei.
DaafDaaf answered 1 jaar ago
Het begin van het schoolexamenseizoen valt meestal rond begin tot midden april. Dit kan echter variëren, afhankelijk van het schooldistrict en de staat waarin je woont. In sommige staten vinden de standaardtesten in de lente plaats, in andere niet. Het hangt er dus maar net vanaf wanneer uw schooldistrict besluit examens af te nemen. U kunt altijd bij de leerkracht van uw kind of bij de schoolleiding informeren naar de precieze data waarop de examens plaatsvinden.
TeunTeun answered 1 jaar ago
Kijk op de website van je school of neem contact op met de school voor informatie over het examenrooster.